Kliniek

Naomi Peters

Tandartsassistente

Naomi Peters is bij ons gekomen tijdens haar stage voor de opleiding Tandartsassistente. Daarna heeft ze het team in vakantietijden ondersteund en vloog ze tijdens haar opleiding al regelmatig in. Na het behalen van haar diploma is ze bij ons blijven werken. Deze jonge, vrolijke dame loopt dus al een tijdje mee bij ons.
 
In de Kliniek houdt Naomi zich voornamelijk bezig met het assisteren van onze tandartsen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat in de sterilisatie alles op rolletjes loopt. Naomi houdt samen met haar collega’s de werkkamers en instrumenten schoon en opgeruimd. En zorgt ervoor dat de kliniek op topniveau voldoet aan alle hygiëne voorschriften.
 
Als we Naomi vragen wat zij nou echt leuk vindt aan haar werk, dan benoemt zij vooral dat wij het verschil willen maken voor de patiënt en dat wij ons richten op succesvolle functionele en esthetische maximaal mogelijke resultaten. Dit staat nauw in verbinding met elkaar en iedere dag leert ze hierover meer. Niets gebeurt zo maar. En dat zij onderdeel mag uitmaken van dat verschil, daar wordt ze blij van.
 
Dit alles doet zij met veel plezier in samenwerking met haar collega’s. Met een positieve instelling en frisse blik op ontwikkelingen in de toekomst. Die houden haar en het team scherp! Geven uitdaging en veel energie op de werkvloer. Zo leert ze iedere dag weer iets nieuws en hoopt ze zich in de toekomst verder te kunnen verdiepen in preventie en orthodontie.