Academie

Opleiding Reconstructieve Tandheelkunde

In groepen van maximaal 30 tandartsen word onderwijs gegeven in Reconstructieve Tandheelkunde.

Duur: 6 weekenden (donderdag en vrijdag of vrijdag en zaterdag)
Kosten: € 7200
Deelnemers: maximaal 30
Docent: Sjoerd Smeekens
KRT punten: 66

Inclusief:
Cursus map, gebruiksmateriaal tijdens de opleiding, 12x lunch, koffie en thee, 6x diner op donderdag of vrijdagavond

Exclusief:
Drankjes tijdens het diner. Eventuele hotel overnachting in de omgeving van Beuningen. Wij zullen u suggesties doen per weekend aangepast aan het adres waar diner word genoten.

Optioneel:
Tijdens de opleiding maakt u kennis met gebruiksmaterialen en apparatuur. Wij zullen u over eventuele , individuele of collectieve aanschaffen informeren.

Materialen:
Gedurende de opleiding zullen wij u aangeven welke materialen u zelf dient mee te brengen. Indien mogelijk kunt u tijdens de opleiding gebruik maken van de apparatuur van de kliniek. (bijvoorbeeld: face bow, articulator, fototoestel, mondspiegels en dergelijke)

Cursusdata:
Per jaar starten er 3 á 4 groepen. De data zijn op te vragen via academie@reconstructieve-tandheelkunde.nl. Wij schrijven u graag in op volgorde van binnenkomst. U ontvangt een bevestiging van de vermoedelijke startdatum.

Voor wie is de opleiding?

De opleiding Reconstructieve Tandheelkunde is bedoeld voor tandartsen die interesse hebben in meer dan lokale tand-voor tandheelkunde.

Voor collegae die beseffen dat met lokale behandelingen vaak geen duurzaamheid bereikt wordt. Tandartsen die graag leren om integraal te denken en te behandelen. De opleiding Reconstructieve Tandheelkunde is toegankelijk voor de pas afgestuurde tandarts tot en met de zeer ervaren practicus.

U kunt online een brochure aanvragen voor deze opleiding.