Academie

Vraag en aanbod

Regelmatig krijgen wij verzoeken of we vacatures aan ons netwerk kunnen doorsturen. Wij begrijpen natuurlijk goed dat het prettig is om personeel te vinden die dezelfde reconstructieve interesse heeft.

Vandaar dat wij deze pagina hebben ingericht. We brengen graag (nieuwe) collega's, samenwerkingen en opdrachtgevers met elkaar in contact. Wij nodigen u dan ook uit om uw vacatures bij ons aan te melden. Dit kan via het email adres: academie@reconstructieve-tandheelkunde.nl. We zorgen er dan voor dat voor de zoekperiode deze op onze website geplaatst wordt. Is de vacature vervuld, dan mailt u ons en halen wij de vacature weer offline. 

Mondig! - Per direct op zoek naar een ambitieuze en leergierige Tandarts

Wil je als tandarts aan de slag in een dynamische middelgrote / grote praktijk, waar je samenwerkt in een ambitieus mondzorg team? Dan is dit je kans!

Per direct zijn we op zoek naar een tandarts die zich ook verder wil ontwikkelen. We zetten de modernste technologieën en  behandelmethodes in (CBCT, guided implantologie etc) en hebben veel tandheelkundige specialismen in huis. Naast Implantologie, tandheelkunde, kronen, bruggen en facings richten we ons op Clearbrace behandelingen, cosmetische tandheelkunde, narcosebehandelingen en bleekbehandelingen.

We hebben in totaal 6 behandelkamers waarvan 1 operatiekamer. In ons team zijn 5 tandartsen (waaronder 3 implantologen) werkzaam die ondersteund worden door een team van 6 tandartsassistentes en 5 medisch secretaresses. Daarnaast is er ook een mondhygiëniste werkzaam. 

Ambieer je een langdurige samenwerking? Dan wij we zeker op zoek naar jou!  We zijn een moderne (verwijs)praktijk en houden ervan met onze tijd mee te gaan. We zijn zeer actief op social media (Facebook, Instagram..) en voorzien onze verwijzers van de laatste informatie. Zie ook onze website: www.mondigveldhoven.nl.

Tandheelkundig Centrum Amsterdam Noord zoekt ambitieuze en ervaren tandarts

Tandheelkundig Centrum Amsterdam Noord bestaat uit 5 tandartsen, 7 assistenten, 4 mondhygiënisten en 5 behandelkamers. De praktijk is een gezellige, kleine groepspraktijk in Amsterdam Noord met 4 algemeen practici, maar ook een implantoloog.

Er is een tandarts met affiniteit voor reconstructieve tandheelkunde en een tandarts met affiniteit voor de endodontologie. Wij streven naar goede tandheelkunde. Om de kennis up-to-dat te houden worden er regelmatig cursussen gevolgd door de behandelaars. In het pand is tevens een tandprotheticus aanwezig, waar naar verwezen kan worden voor uitneembare voorzieningen. Er zijn zeer goede en ervaren stoelassistente aanwezig, die four-handed kan werken. Zie meer over de praktijk op www.noordent.nl.

Wat wij zoeken
Wij zoeken een gezellige, ambitieuze en ervaren tandarts die graag in een kleine groepspraktijk wil komen werken!
Per 1 juli zoeken wij iemand voor 2 tot 3 dagen. De dagen die beschikbaar zijn, zijn op dinsdag, donderdag, en vrijdag. Tijden zijn bespreekbaar.

Functie eisen
Wij zoeken een gezellige en ambitieuze tandarts, die graag samenwerkt met andere tandartsen en tandarts-specialisten. Om goed tandheelkunde te kunnen bieden, wordt er door de behandelaars vaak cursussen/opleidingen gevolgd. Wij verwachten dat ook jij dit belangrijk vindt!!
Nederlands sprekend.

Het liefst 4 jaar of meer werkervaring als algemeen practicus.

Algemeen Tandarts / Parodontoloog / Endodontoloog (België)

Wij zijn op zoek naar een collega Algemeen Tandarts / Parodontoloog / Endodontoloog, voor de verdere uitbouw van een onze gloednieuwe praktijk te Maldegem.

  • 3 behandelruimtes, volledig gedigitaliseerd
  • Assistentie
  • Vanaf januari 2021

Dagen en uren overeen te komen.

Interesse om ons team te versterken? Graag een mailtje naar info@tandartsbaillon.be.

Algemeen tandarts / Restauratieve tandarts / Kindertandarts (België)

Tandartsenpraktijk Malfliet Roels in België, is vanaf januari 2021 op zoek naar een Algemeen Tandarts / Restauratieve Tandarts / Kindertandarts voor de dagen maandag en woensdag.

Behandelingen in onze tandartspraktijk

Afspraak maken

Wij heten u van harte welkom in onze tandartspraktijk met voldoende parkeergelegenheid

Bel ons op 024 - 675 24 17
Online doorverwijzen

U kunt uw patiënt online doorverwijzen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Patiënt doorverwijzen
Onze tandartsen

Wij als specialisten delen onze kennis en ervaring met u als verwijzer. Graag stellen we ons voor.

Onze specialisten