Kliniek

Gijs van der Mooren

Tandarts

Gijs heeft tijdens zijn tandheelkundige opleiding zichzelf gespecialiseerd in Endodontologie, (parodontale) Chirurgie, Restauratieve Tandheelkunde en Gerodontologie. Een hele hoop als je het zo leest.
 
Als echte Beuningenaar was onze Kliniek al een bekende plek voor Gijs. De filosofie die wij hanteren sluit goed bij zijn overtuigingen aan en daarom was het een logische stap voor hem, om bij ons zijn opleiding tot Reconstructief tandarts te gaan volgen. Zo kan hij al aan de slag in de praktijk en zich toch verder specialiseren in het tandheelkundige vak. De variatie binnen het vak en het persoonlijk contact met de patiënten is iets waar Gijs zijn voldoening uit haalt. Het moment dat een patiënt die bij binnenkomst erg angstig is en weggaat met de woorden ‘het is enorm meegevallen’, maakt zijn dag. Dat is waar we het voor doen!
 
Naast zijn werk houdt Gijs zich graag bezig met sportieve activiteiten zoals hockey en tennis, maar ook zeilen en skiën zijn sporten die hij graag doet en waar hij energie van krijgt.