Informatie

Nieuwe workshop: portretfotografie in de praktijk

Simone Pieterse 17 oktober 2019 12:00

De workshop portretfotografie in de tandartspraktijk is bedoeld voor tandartsen die met studiolampen in de praktijk op een professionele manier portretfoto’s willen maken. Leer wat nodig is om eenvoudig mooie foto’s te maken voor uw documentatie.

De visie van Daan van Oort Fotografie is gericht op het goed in beeld brengen van de patiënt met mooie portretten en het snel leren maken van reproduceerbare foto’s van het gebit als onderdeel van een goede documentatie.

Daan van Oort fotografie staat voor:
• Professioneel overkomen
• Reproduceerbaar werken
• Praktische toepasbaarheid

Na jarenlang te hebben gewerkt in de tandtechniek ben ik mij verder gaan ontwikkelen in de (mond)fotografie. Over mijn passie van mond- en gelaatsfotografie heb ik een boek geschreven met veel tips en tricks. 
En tijdens geven het van workshops, lezingen en cursussen in binnen- en buitenland ben ik zeer gemotiveerd 
deze kennis aan u over te dragen.

Het is een eer om u namens de NVVRT en de DAED te mogen verwelkomen in de“workshop portretfotografie in de tandartspraktijk”.
Daan van Oort

Lees hier de overige informatie over de opleiding.

Terug naar overzicht