Informatie

Wij dragen zorg voor u en onze veiligheid!

Simone Pieterse 24 april 2020 10:00

Helaas is het Covid-19 virus er nog steeds. Aangezien uw veiligheid en die van ons personeel bij ons op nummer 1 staat, vertellen wij u graag hoe wij in deze tijd het virus buiten de deur houden.

Altijd een eerste check.
Voordat u bij ons een afspraak heeft wordt u een dag van tevoren gebeld door één van onze collega’s. Hij of zij vraagt u of u klachtenvrij bent. Dit zijn de nu alwelbekende klachten zoals: verkoudheidsklachten zoals een loopneus, keelpijn, hoesten, minder kunnen ruiken of proeven en verhoging tot 38,0 graden Celsius, koorts en/of kortademigheid. Daarnaast vragen wij u tegenwoordig ook of u net terug bent van vakantie en toevallig in een oranje land bent geweest. Zo weten we zeker dat we er alles aan doen om de veiligheid te waarborgen.

Mocht u nou wel klachten hebben, dan horen wij dat graag en maken we een nieuwe afspraak wanneer u weer klachtenvrij bent.

De welbekende hygiëne voorschriften.
Inmiddels is het bijna niet meer weg te denken. Handen wassen, handen desinfecteren. Gewoon om het veilig te houden. Bij binnenkomst hebben we desinfectie zuil waar u de handen kunt desinfecteren. We hebben overal desinfecterende zeep op de toiletten. Gebruik dit na het gebruik van de toilet en wanneer u zelf de behoefte heeft om uw handen schoon te maken.

Afstand en bescherming.
Wij hanteren bij ons in de Kliniek de 1,5 meter regel. Niet altijd even makkelijk maar met gezamenlijke inspanning blijkt het in de praktijk prima werkbaar. 

Wilt u liever een mondkapje dragen in de openbare ruimte vóór het bezoek aan de tandarts, wat ons betreft is dat helemaal prima. Immers uw veiligheid staat centraal en daar mag u elke keuze in maken die voor u werkt en goed voelt. Wilt u hierover overleggen spreek dan een van onze collega’s aan. Zij kunnen je altijd bijstaan met advies of eventueel middelen om u te helpen bij een veiliger gevoel tijdens een

bezoek aan onze Kliniek.

Wij zorgen ook voor ons personeel en daarmee voor u.
Bij griep/verkoudheidsklachten van onze collega’s of bij een positieve test op corona, zal er voor vervanging van onze collega’s worden gezorgd of wordt wanneer dat niet lukt uw afspraak verschoven. Dit geldt ook als iemand in het huishouden van de onze mensen koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft of positief getest is op corona. Onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar een vervangende tandarts of assistent maar soms is dit niet mogelijk of is de Wet van Murphy sterker dan al het andere en zullen we uw afspraak moeten verplaatsen. Dit zal uiteraard altijd in overleg met u gedaan worden. We willen niks liever dan zo snel mogelijk u die verplaatste afspraak voor behandeling weer aanbieden.

De keuze is altijd aan u
We kunnen ons voorstellen dat u toch twijfelt en zich mogelijk niet op uw gemak voelt om met andere mensen in een ruimte te zitten, omdat u eventueel behoort tot een risicogroep of omdat u gewoon niet met openbaar vervoer wilt reizen.

Geef dit dan bij ons aan. Voelt u zich uiteraard niet bezwaard om dit aan te geven, wij denken graag mee!

Ieder z’n eigen kijk op het virus
We kunnen ons goed voorstellen dat u een mening heeft over alle corona maatregelen en dat het mogelijk is dat die mening niet noodzakelijkerwijs strookt met die van de RIVM en de Overheid. En dat respecteren we voor 100%. Toch vragen wij u, als u bij ons te gast bent, om u aan onze huisregels te houden zodat we ieders kijk op de regels en het virus kunnen respecteren en voor iedereen een veilige omgeving kunnen garanderen. Dat is wat wij graag willen en we weten zeker u dat ook het liefste wil. 

Wilt u meer weten of heeft u naar aanleiding van deze tekst vragen, dan kan u altijd mailen naar ons: info@reconstructieve-tandheelkunde.nl of telefonisch zijn wij te bereiken op 024-675 24 17. Daar staan onze collega’s klaar voor u om te zorgen dat de Kliniek een veilige en gezonde plek blijft om te komen. 

 

 
Terug naar overzicht