Informatie

Interview met Nico Tissink over zijn ervaring in onze Kliniek

22 december 2021 12:00

Aan het woord is Nico Tissink, tevreden klant van de Kliniek Reconstructieve Tandheelkunde. Nico is enthousiast over de wijze waarop hij geholpen is en neemt ons graag mee in zijn ervaring.

Bij Sjoerd draait alles alleen om jou

“Ik leerde Sjoerd twee jaar geleden kennen via een vriend van mij, die in de kliniek van Sjoerd zijn tanden had laten doen. Ook mijn tanden hadden dringend hulp nodig, nadat ze op een reis in Frankrijk verticaal gespleten waren. Het werd tijd dat ik mijn gebit eens goed liet bekijken.”

“Ik heb nooit echt een goed gebit gehad, mijn tanden hebben zolang ik mij kan herinneren altijd schots en scheef gestaan. Toch is dat voor mij nooit een probleem geweest. Het was wat het was. Tot het incident in Frankrijk is het nooit in mij opgekomen om iets aan mijn gebit te laten doen. Dat werd anders toen mijn tanden op dat moment van beneden naar boven als het ware in scheurden. De zenuwen lagen open, die dag besloot ik dat mijn kaak en tanden grondig moesten worden aangepakt. Bij Sjoerd was ik daarvoor op het juiste adres. Eerst moesten de scheve tanden rechtgezet worden met een beugel, om te voorkomen dat er mee er meer zouden gaan scheuren. Daarna zijn ze beetje bij beetje en laag voor laag opnieuw opgebouwd met composiet. Op termijn zullen dit keramische exemplaren worden. Het is een waar kunstwerk. Ik zie Sjoerd dan ook als een kunstenaar. Een man met een enorme drive die op hoog niveau prachtig werk levert. Hij duikt echt in de puzzel die voor hem ligt en zal er alles aan doen om het mooiste resultaat te behalen. Esthetisch, maar in mijn geval zeker ook medisch. Mijn tanden staan nu goed op elkaar, waardoor ze elkaar niet meer afslijten. Het mondgevoel dat dat geeft, daar moet ik nog wel even aan wennen. Maar dat zal met een aantal maanden vast wel gebeuren. Je lichaam went toch aan bepaalde zaken. Al met al ben ik ongelofelijk tevreden over het werk dat verricht is, maar vooral ook over de manier waarop er gewerkt wordt. Sjoerd neemt je stap voor stap mee, legt tot in detail uit wat er gebeurt en wat hij verder van plan is. De 3D animaties die hij daarbij gebruikt maken alles heel inzichtelijk. Sowieso, de hele beleving in de kliniek in Beuningen is super. De assistentes zijn waanzinnig goed. Je wordt echt in de watten gelegd. Vanaf de allereerste minuut dat je binnenkomt is het duidelijk dat het om jóu gaat. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar de professionaliteit die getoond wordt is van een dermate hoge kwaliteit dat je nog maar zelden tegenkomt.

 

(Links ziet u een foto voor de behandeling en rechts ziet u een foto na de behandeling)

Terug naar overzicht