Kliniek

Marc van Dijk

Marc van Dijk Marc van Dijk

Tandtechnieker Core3D / Cordent

Cordent is één van onze vaste partners, waarmee wij al een aantal jaren samenwerken. Zij zorgen in de kliniek voor de gehele digitale workflow. Belangrijke onderdeel van deze hechte samenwerking is de aanwezigheid van Marc van Dijk in ons tandtechnische laboratorium.
 
Marc van Dijk kunt u tegenkomen bij uw behandeling in de kliniek op dinsdag en donderdag. Hij neemt een groot stuk van de tandtechniek voor zijn rekening. Hierbij moet u onder andere denken aan digitale waxups én het maken van boormallen om voorspelbaar te implanteren. Essentiële onderdelen om een behandelplan goed te laten slagen.
 
De ontwikkelingen in de digitale tandtechniek gaan enorm snel en precies daar zit steeds de uitdaging in volgens Marc. Om voorop te blijven lopen in deze ontwikkelingen, moet je zelf de mogelijkheden en onmogelijkheden ontdekken. Zo is in de Kliniek wekelijks interdisciplinair overleg heel belangrijk. Marc haalt voldoening uit iets wat hij niet mogelijk acht aan te pakken en daarmee een nieuwe digitale workflow te ontwikkelen. 
 
Deze stimulans zorgt voor nieuwe energie en is een manier om de tandtechnische kennis van de Kliniek, up-to-date te houden en constant te blijven vernieuwen. 
 
Wij koesteren deze duurzame en fijne samenwerkingen.