Informatie

Root To Crown Webinars & Workshops

Simone Pieterse 21 april 2021 12:00

Er staat weer een nieuw seizoen Root to Crown Webinars & Workshops voor de deur. Een praktisch hands-on programma voor de algemeen tandarts.

28 mei 2021 starten we met drie webinars (NIEUW!) en vanaf september ontmoeten wij u graag weer live tijdens één van de zes workshops. Meerdere disciplines komen aan bod: Endo, Resto Direct en Resto Indirect. 

Sjoerd verzorgt een aantal interessante workshops binnen het programma van Dentsply Sirona op het gebied van directe en indirecte restauraties. Daarnaast zijn er de Endo workshops met Joerd van der Meer in Hoevelaken, of de Resto Indirect workshop met Maarten Bekkers in Den Bosch.

U kunt zich inschrijven via www.root2crown.nl.

Lees hier meer of schrijf je in!

 

Terug naar overzicht